Overblog
Editer la page Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Blog

ithamepa Blog

Monopoly itt és most bankkártya játékszabály

Raktárkészlet: NINCS.

A Monopoly, a világ csodái társasjátéknak a játékszabályát honnan tudnám megszerezni, esetleg valaki nem tudná nekem elküldeni.

Monopoly, a klasszikus ingatlankereskedelmi társasjáték legújabb kiadása.

Megjelent a közkedvelt ingatlankereskedelmi társasjáték, a Monopoly modern változata, melyhez elektromos bankkártya olvasó is jár. Játékszabály: A játék kezdetén a bankár minden játékosnak kioszt 150.000 forintot 2 db 50.000, 4 db 10.000, 1 db 5.000, 4 db 1.000, 1 db 500 és 5 db 100 forintos címletekben. A Monopoly - Itt és most: világ kiadás játékszabályát keresem. Szerezz meg minél több ingatlant, fizess bankkártyával, és legyen tiéd a teljes ingatlanpiac.

Tartalom: 1 játéktábla, 1 bankoló egység, 4 bábu, 22 ház, 4 bankkártya, 45 kártya, 2 dobókocka, játékszabály. Kedvenc társasjátékod, a Monopoly egy újdonsággal kezdi az üzletelést: most csak bankkártyával tudsz fizetni. Utazd be a világot és szerezd meg a kedvenc helyeid. A játékot 37 nyelven jelentették meg, többek között magyarul is, és több mint 250 millió példányban került el 103 országba. A játék lényege területeket és épületeket venni, eladni. Most a fiatalabb korosztály is megismerkedhet ezzel a régi, de koránt sem divatja múlt társasjátékkal. A klasszikus ingatlankereskedelmi játék ezen változata speciálisan gyermekek számára lett tervezve. Az alábbi néhány kiegészítéssel még érdekesebbé tehetünk bármilyen Monopoly partit, függetlenül attól, hogy melyik kiadással játszunk.

Monopoly.

Vannak olyan Monopoly társasjátékok, ahol a két hatoldalú kocka mellé csomagolnak egy harmadikat, ami. A Monopoly Ultimate Banking társasjáték a már világszerte ismert és kedvelt Monopoly játékok új, a modern életvitelhez igazított változata. Szerencsekártyák, és a négy új Monopoly Junior figura teszi még izgalmasabbá a játékot. Tartozékok: 1 db játéktábla, 4 db figura, 20 db szerencsekártya, 48 db eladva jelzés, 90 db Monopoly bankjegy, 1 db dobókocka, 4 db Ki lesz a figurád játékoskártya, játékszabály. Monopoly Junior Electronic Banking társasjáték - Hasbro, Ár: 9899 ft, Leirás: Keresd Te a legtöbb pénzt és nyerd meg a játékot.

A klasszikus figurákon kívül, mint a kalap, kutya, hajó vagy autó most választhatsz a pingvin, kacsa, tirannoszaurusz vagy macska közül is.

A Monopoly Junior Electronic Banking társasjátékban az ingatlankereskedelem a játék alapja, azonban a legkisebbeket megtanítja a bankkártya használatára is. Az újragondolt Monopoly Junior a klasszikus Monopoly élményét nyútja a fiatalabb korosztálynak A Monopoly Junior új változata a történetmesélés által leköti a gyerekeket, és életre kelti a bábukat gyermeki formájukban. Monopoly Itt és most Világkiadás ár: 11 140Ft. Ebben a változatban csak bankkártyát használhatsz. Utazz el kedvenc helyeidre a világban. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Monopoly bankkártyás társasjáték - Hasbro online rendelés Monopoly bankkártyás társasjáték - Hasbro online vásárlás - olcsó árak. Gyerekjátékbolt webáruház.

A játékot 37 nyelven jelentették meg, többek között magyarul is, és több mint 250 millió példányban került el. Monopoly - Itt és Most Világkiadás 2017 - Új bábukkal. 10 990 Ft. 7 990 Ft-11%. Monopoly - Szélhámosok társasjáték - Hasbro. 9 990 Ft. 8 890 Ft-1%. Monopoly Az Y Generációnak társasjáték - Hasbro. 9 490 Ft. 7 990 Ft-14%. Vár a Monopoly minden izgalma - mindössze 20 percben.

Partager cette page
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :